Beskrivning

Mitt namn är Magnus Clarén och jag började fotografera '98 efter att en nära vän insisterat att jag borde prova. Jag började med att låna min fars Canon AE-1 vilket tände en gnista i mig och därefter har fotografering varit min huvudsakliga hobby. Jag har gått genom åtskilliga kameror, både analoga och digitala och hela tiden försökt att inte nischa mig utan träna på alla upptänkliga motiv.

För några år sedan började jag ta mig an olika jobb på frilansnivå och jag har numera fotograferingen som ständig bisyssla. Jag fotograferar allt från bröllop till konserter och allting däremellan så tveka inte att höra av dig med just din idé!

Referenser

Jannike Stenlund - Modellsession

Yeah..!! Riktigt snygga foton Magnus!! Vill bara se fler!! Bra jobbat. Du genomförde hela fotosessionen proffesionellt och smidigt. Supertrevligt!

Ståbis Events - Produktfotografering

Magnus har tagit samtliga produktbilder jag använder mig av av på min hemsida. Han har öga för detaljer, är ytterst noggrann och ser till kundens önskemål på ett trevligt sätt. Magnus kom hem till mig med all fotografisk utrustning och efter alla bilderna var tagna ordnades bilderna efter mitt önskemål. Allt klart på samma dag. Jag vill rekomendera Magnus till er som söker en allsidig och bra fotograf. / Patrik Ståbis

Erika Ralfsson - Porträttfotografering

-Underbart Magnus! Underbar att jobba med och du gör ett mycket professionellt jobb! Min mamma älskar bilden på mig och mina systrar, och bilden kommer ha en hedersplats i hemmet! Jag jobbar gladeligen med dig igen! /Erika

Paret Hårdrock - Produktfotografering

Med sinne för detaljer och ljusets inverkan var Magnus Clarén guld värd för att våra produktbilder skulle få lysa lika starka på vår webbshop som de gjorde i verkligheten. Han arbetade väl med modellerna och vägledde dem på ett lugnt och pedagogiskt sätt för att få ut deras fulla potential. Han är en fotograf som ej räds att skita ner sig eller hamna i obekväma positioner för att knäppa den perfekta bilden. Anlita Magnus och låt dina visioner få liv! /Paret Hårdrock.

Linda Ågren - Modellsession

När jag och Magnus skulle genomföra fotograferingen av sjöjungfrun i vattenfallet så hade vi inte träffats tidigare, ändå flöt allt på smidigt och professionellt! Han hade allt med sig som kunde tänkas behövas för shooten, såsom blixtar, lampor och en tjock filt till en frusen och blöt sjöjungfru. Magnus har klara och kreativa visioner av hur han vill ha sina foton och är väldigt duktig på att förmedla detta så att jag enkelt förstår, samtidigt som han lämnar utrymme för eventuella egna idéer som jag som modell har. Jag är väldigt nöjd med slutprodukterna som han även redigerade snyggt!

Utrustning

Jag bygger upp min utrustning efterhand som jag får behov av nya saker och satsar då på bästa möjliga kvalitet för att både jag som fotograf och du som kund ska bli nöjd med slutprodukten.

Canon EOS 1Ds MkIII
Canon EF 70-200mm f/2.8L USM
Canon EF 17-40mm f/4.0L USM
Canon EF 50mm f/1.2L USM
Canon EF 100mm f/2.8L IS USM Makro
Canon EF 300mm f/4.0L IS USM
Canon Speedlite 580EX II
Manfrotto 055XPROB-stativ med Manfrottos 488-kulledshuvud
2 st Elinchrom D-Lite 4 studioblixtar
1 st Elinchrom 1000 studioblixt
1 st Elinchrom Ranger RX batteriaggregat med snabbrinnande blixthuvud.

Har även en del specialutrustning som används till väldigt specifika bilder och därmed mer sällan.

Prislista

Min prisskala beror på många faktorer; Vad som ska fotograferas, hur lång tid fotograferingen kommer att ta, vad bilderna ska användas till o.s.v. Kontakta mig gärna för ett specifikt prisförslag för just din fotografering.

Hemsida

www.facebook.com/magnus...

EpostTelefon

0735-336 227